Montag, 15. November 2010

ژامبون

ان زمانها عجب کالباس ژامبونی ، ساندویچ فروشی ارمنی محله امان می فروخت!! با ان نون ها، گوجه و خیار شور.... وای

چندی پیش منزل یکی از دوستان اسپانیایم دعوت بودیم. به عنوان پیش غذا یک نوع ژامبونی آورد که در رنگ و بو و مزه بسیارعالی بود. تا بحال همچنین ژامبونی نخورده بودم. وقتی با تعجب من روبرو شد شروع کرد به گفتن که این یکی از معروفترین ژامبونهای اسپانیا است که بسیار هم گران میباشد
Jamón Ibérico
(100g ~ 10 €)
این ژامبون خام که در هوای آزاد خشک میشود ، از گوشت خوک های تیره رنگی که به <پا سیاه> معروف هستند ، درست میشود. آنها بغیر از چیزهای دیگر ، میوه درخت بلوط را هم میخورند که باعث خوشمزگی بیشتر گوشتشان میشوداین نوع ژامبون های خشک بخاطره سفت بودنشان ، باید کاملا نازک بریده شوند. معروفترین آنها در دنیا عبارتند

Spain: Jamón Ibérico (Ibérico-Schinken)
Spain: Jamón Serrano (Serrano-Schinken)
Italy: Prosciutto (Parma-Schniken)
Portugal: Presunto de Chaves

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen