بهترین گوشت برای کباب کردن فیله گوساله می باشد. گوشت حتما تازه باشد و آن را نباید اصلآ شست. چیزی هم نباید به آن اضافه کرد. نمک را فقط به هنگام کباب کردن باید به گوشت زد ، وقتی که کمی آب گوشت در آمده باشد ، با یک نمکدان. ببین چی میشه
Lammfleisch:
- Braten: Haxen, Koteletts, Rücken (Lammkarree/Lammfilets), Keule
- Grillen/Steak: Schulter, Koteletts, Rücken
- Fleischspieß: Keule
!!
- Braten: Haxen, Koteletts, Rücken (Lammkarree/Lammfilets), Keule
- Grillen/Steak: Schulter, Koteletts, Rücken
- Fleischspieß: Keule
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen