Samstag, 8. Mai 2010

قهوهٔ ترک

قهوهٔ ترک یکی از هوس های منه! برای اولین بارکه آنرا خوردم ، ۱۹ سالم بود. در سربازی با ۲ تا از بچه های خیلی خوب ارمنی آشنا شدم. درست کردن این نوع کافه را از آنها یاد گرفتم. قهوهٔ اش رو هم کریمخان زیر پل سعدی میخریدم. بعد از اینکه به اینجا آمدم ، آنرا برای مدت طولانی فراموش کرده بودم. تا اینکه چندی قبل این لذت قدیمی دوباره بیادم آمد. در اینترنت اطلاعات زیادی در این باره وجود دارد. هر کشوری (ترکی ، یمنی ، اردنی ، ارمنی ، يوناني) دستورعمل های مخصوص خودش رو در رابطه با نوع قهوه و درست کردن ان دارد
ولی به نظر من این راه بهترین است
برای درست کردن قهوه ترک ، از همان فنجانی که قرار است در آن قهوه خورده شود ، به عنوان پیمانه استفاده میکنید. اگر برای یک نفر می خواهید درست کنید، یک فنجان آب کافی است. آب را در قهوه جوش می ریزید. سپس یک قاشق چای خوری پر پودر قهوه اضافه می کنید. یک قاشق چای خوری پر شکر هم اضافه میکنید و حسابی هم می زنیم. قهوه جوش را روی حرارت ملایم اجاق می گذاریم. راز يك قهوه خوشمزه در پخت آن با حرارت ملايم است. بهترین وقت زمان برداشتن قهوه ، وقتیه که قهوه شما کف کرده و داره مثل شیر جوشیده شده بالا میاد

بهترین نوع قهوهٔ ترک از نظر طعم ، رنگ و بو به نظر من بر خلاف همه انتظارها مارک
آلمانی اش میباشد
ince türk kahvesi istanbul
!!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen